support

prevention

management

+38 (0462) 613-140

Розпочато навчання за вимогами нового стандарту ISO 45001

Після публікації нового стандарту ISO 45001 ми підготували нові навчальні курси для бажаючих розробити та впровадити вимоги нового стандарту на своїх підприємствах, для тих, хто бажає адаптувати свою існуючу систему менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці до вимог нового стандарту, а також для аудиторів першої та другої сторони.

Ці навчальні курси викликають велику зацікавленість у керівників та фахівців підприємств, тому що базуються на багаторічному практичному досвіді наших тренерів, поєднаному із знанням найкращих європейських та світових практик у сфері охорони здоров’я та безпеки праці на виробництві.

Забезпечення здоров’я та безпеки працівників є проблемою номер один для багатьох підприємств і, не дивлячись на великі зусилля, нещасні випадки та захворювання все ще виникають на виробництві.

Наслідки від виробничих травм та хвороб відбиваются, як на роботодавцях, так і на економиці в цілому, приводячи до дострогового виходу працівлників на пенсію, відсутності персоналу та зростанню страхових внесків.

Кожні 15 секунд робітник вмирає від нещасного випадку або захворювання, пов’язаного з роботою, а 153 людини отримують травму, пов’язану з роботою. Це велике навантаження на суспільство, яке отримує більше ніж 2,3 млн. смертей на рік, вже не кажучи про більше ніж 300 млн. нещасних випадків, що не мали смертельних наслідків.

Але за наявності надійних та результативних процесів багато інцидентів може бути попереджено. Для цього організації можуть запроваджувати новий стандарт ISO 45001, який нещодавно було опубліковано Міжнародною Організацією із Стандартизації (ISO). Цей стандарт розроблено з метою допомогти організаціям незалежно від розміру, галузі, та форми власності створити безпечне виробниче середовище для своїх працівників.

Відповідальне впровадження вимог стандарту ISO 45001 може скоротити травми та захворювання на робочому місці по всьму світі.

Навчальні курси та консультації з впровадження вимог стандарту ISO 45001  Ви можете замовити  через наш сайт, надіславши запит електронною поштою на адресу office@teamsuprema.com, або звернувшись за телефоном +380462613140.